Hışım Börek & Pide Cafe - Hizmetler

Taşıma Yemek Hizmeti

Taşıma Yemek Hizmeti
 
Merkez mutfağımızda üretilen yemekler, geniş servis ağımız ile uzak-yakın her mesafedeki müşterilerimize, sağlıklı taşıma standartları ile ulaştırılır. Taşıma yemek hizmeti, genel olarak çalışan sayısı az olan ve sağlıklı yemek üretiminin yapılabilmesi için uygun koşulları bulunmayan işletmelere verilen avantajlı bir yönetimdir.
 
Hışım Börek & Pide Restaurant, mutfaklarında ürettiği yemekleri müşterilerinin yemek saatlerini dikkate alarak sevkiyat yapar.
 
Taşıma yemek hizmeti veren Hışım Börek & Pide Restaurant mutfakları, en ileri teknolojiyle donatılmıştır. Yemek taşımaları, sıcaklığını ve lezzetini koruyan izole edilmiş termobox kaplarda, yemek taşımaya uygun servis araçlarıyla yapılır. Hazır yemek, kısa sürede hazırlanan ve genellikle ayaküstü yenilen yemeklere denmektedir. Hışım Börek & Pide Restaurant hazır yemek anlayışını tamamen değiştirerek evde yapılan yemek lezzetiyle sunmaktadır. Ayrıca Hışım Börek & Pide Restaurant toplu yemek, istanbul tabldot, tabldot yemek ve istanbul catering alanında faaliyet gösterdiği gibi hazır yemek alanında da göstermektedir.
 
Hazır yemek, şirketelerin yemek problemini çözebilen en pratik yoldur. Hışım Börek & Pide Restaurant hazır yemek ile en uygun fiyatlarla şirketinizin yemek ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz.
Geri Dön

Diğer Hizmetlerimiz