Hışım Börek & Pide Cafe - Tarihçe

1944 yılında merkezi Unkapanı Küçük Pazar'da Alisan Efendiyle başlayan bu serüven, Hışım Börek olarak Hışım Ailesi ile devam etmektedir. 14 Şubeyle İstanbul'un belli başlı semtlerinde yoluna devam eden Hışım Börek gıda mühendisleri denetiminde hijyen ve kalite konusunda göstermiş olduğu hizmetten ötürü misafirlerinin takdirini kazanmıştır...
 
Büyümesine köklü olarak devam eden firmamız 2007 yılı Kasım ayında Restaurant işletmeciliğiyle de ön plana çıkarak zengin menüsü, kurumsal duruşuyla hijyeni damak tadıyla, kalite ve güvenirliğinden ödün vermeden 2008 yılı Eylül ayı itibariyle Tatlı sektörünede el atarak Hışım Baklavalarıyla da adından söz ettirmektedir.
 
Son olarak günümüzün farklı bir konsepti olan fast food işlemeciliğiyle 2008 Aralık ayı itibariyle misafirlerine hizmet vermeye devam edecektir.
 
 
 
Ali Rıza Hışım.
"Börek ve pide bizim işimiz.Herkes öyle diyor.”
Anasayfa